Spring til indhold
Hjem » Tranum Lys og Glas

Tranum Lys og Glas

  Tranum Lys og Glas byder på masser af smuk brugskunst og uendelig hygge

  Hos Tranum Lys og Glas finder du i de gamle gårdbygninger et eldorado af lyst, brugskunst, glas og alt mulig andet. Det har eksisteret siden 1968 hvor der hovedsageligt blev produceret lys. Siden da er der kommet adskillige kunstnere med på programmet og der er nu et væld af forskellig brugskunst.

  Hele stemningen når du kommer ind i de hyggelige lokaler er fantastiske. Du kan blive helt væk i alle deres flotte ting. Dertil kommer at der er noget for dig, stort set uanset hvilket kunsthåndværk du er på jagt efter.

  De har blandt andet utrolig smuk ler brugskunst, der kommer fra ler i egen have. Det vil sige det bogstavelig talt bliver gravet op på grunden og forarbejdet der.

  Du kan også se mere på deres webside www.tranumlysogglas.dk

  Du kan finde det på følgende adresse: Ejstrupvej 11, Tranum - 9460 Brovst ( klik på adressen for at komme til google maps ).

  En hyggelig have bag butikken

  Bag butikken finder du en slags lille gårdhave med bænk, hvor du kan sætte dig og spise madpakken. Der er lidt udsmykning i haven, der kommer fra udstillingen. Det er utrolig idyllisk er det perfekte sted hvis i er afsted på cykel og vil have en picnic kurv med. Der er dertil også lavet en lille hyggelig sti, hvor i langs stien finder flotte glas skulpturer.

  Det bedste er at det er helt gratis at spise der, samt gå en tur på den 180 meter lange sti, der bevæger sig hyggeligt ind i skoven.