Spring til indhold

naturist camping

Her finder du frihed til at være dig selv, frihed til at slappe af, til at acceptere dig selv som du er, til at acceptere andre som de er, til at opleve hvem du er inderst inde. Frihed til bare at være…. dig!

Det afgrænset område ligger på en af pladsens bedste veje. Her er højt til loftet og åbne vidder. Udsigten mod syd kan næsten tage pusten fra enhver.

Vi tilbyder åbne pladser med meget sol, men også mere afgrænset pladser til de som gerne vil værne mere om privatlivet. Kort sagt her er plads til alle. I naturistområdet er der opstillet en toilet- og badevogn, således du ikke behøver tage tøj på for at gå på toilettet eller i bad.

Har man spørgsmål til eller omkring naturistområdet, så kan i altid ringe til receptionen eller udfylde kontaktformularen på hjemmesiden og vi vil med glæde forsøge at hjælpe jer så godt som vi kan.

Udsigt mod vest

Naturist pladser

Der er sammenlagt 12 pladser i naturisten, som ligger i det skønneste område af campingpladsen. Her er der udsigt direkte ud til de skønne naturnære omgivelser og klitter.

Badebygning

Der hører samtidig også en badebygning til naturistområdet, hvor der er 2 badeværelser egnet udelukkende til brug af naturisterne. Har du brug for et køkken er du velkommen i et af køkkener midt på pladsen. 

Camping
Ejstrup strand

Naturist strand

Cirka 1,5 kilometer fra pladsen ligger der en naturiststrand, hvorfor naturistafdelingen er placeret oplagt tæt på stranden. Her har man mulighed for at være sig selv i samvær med andre naturister.