Spring til indhold

Fastligger priser 2024

Her kan du se vores priser for sæsoncamping. Ønsker man at vide mere om fastliggerpladser, kan man læse mere inde på hjemmesiden her. Har man flere spørgsmål udover det sædvanlige, er man altid velkommen til at tage kontakt til campingpladsen og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe.

Vore sæsonpladser er gældende for 2 voksne og hjemmeboende børn under 18 år, samt børnebørn under 18 år.
Strøm afregnes pr. kWh. forbrug. Prisen pr. kWh. er variabel, og følger en dagspris på energi. Strømpakker er ikke længere en mulighed.

Forsæson

Sæson 1

Dkk 5.250,- for periode.
  • Periode: 22/3-30/6

Forsæson

Sæson 2

Dkk 4.950,- for periode.
  • Periode: 22/3-30/6

Sommersæson

Sæson 1

Dkk 11.750,- for periode.
  • Periode: 22/3-01/10

Sommersæson

Sæson 2

Dkk 11.250,- for periode.
  • Periode: 22/3-01/10

Eftersæson

Sæson 1

Dkk 3.600,- for periode.
  • Periode: 11/8-01/10

Eftersæson

Sæson 2

Dkk 3.600,- for periode.
  • Periode: 11/8-01/10

Sæson og sæsonkategori 2023

Sæson 1 (kat. 1 plads).

Sæson 2 (kat. 2 plads).

Pladskategorier

Der er på campingpladsen flere forskellige pladskategorier. Du kan kontakte os gennem hjemmesiden eller ved at ringe og vi vil med glæde uddybe de forskellige pladskategorier. Herunder står der en kort beskrivelse af, hvad de forskellige pladskategorier indebærer.

Kategori 1. er den lidt større plads, med mulighed for el. Pladsen er også lidt mere intim og afskærmet af naturen. Sæsonplads er kun mulig her for bestående fastliggere.

Kategori Teltplads, uden mulighed for el. Disse pladser er forbeholdt for telt campister. Der er et større område, tæt på bål og bold plads, der også er tilegnet teltning. Camper pladser uden el, er ikke til teltning. Det er ikke muligt at have sæsonplads på disse.

Kategori 2. er vores almindelige campingpladser. Disse kan både være åbne og mere natur afskærmet. Vor naturist afdelings pladser, falder alle under denne kategori. Nogle kat. 2. pladser, er også kat. camper, se kortet for disse.  Sæsonplads er mulig her, i den rene kat. 2.

Kategori Shelter. Vi har en enkelt shelterplads, for den friske vandre, med begrænset oppakning og ingen brug for strøm.

Kat. Camper er pladser, for auto campere. Enkelte kat. 2. er kombination af kat. Camper og 2. Ligeså er enkelte pladser uden mulighed for el, også kombinerede camper og ingen el pladser. Se kort for disse. Camper og pladser uden el, er ikke mulige som sæsonplads.