Spring til indhold

Camping hos os

Ønsker din familie en pause fra hverdagen, hvor alle kan komme helt ned i gear midt i naturen? Vi har en masse naturskønne pladser, hvor man er omkranset af træer. Dette giver en unik og hyggelig oplevelse for hele familien, hvor man samtidig også har plads til at være sig selv. Hos Tranum Klit Camping er du garanteret en god, rolig ferie, omgivet af noget af det skønneste natur i Danmark.

Last minute

Pladser med el

Størstedelen af vores pladser til campingvogne er forsynet med CEE stik. Hver enkelt plads har 10Amp.

De er næsten alle omkranset af træer, hvilket giver rig mulighed for privatliv og hygge i nærvær af familien. Hvis i er i tvivl om hvilken plads vil passe bedst, så er i altid velkomne til at ringe eller skrive og så kan vi finde en plads efter jeres behov.

Gode servicefaciliteter

På pladsen er der to servicebygninger, med samlet 21 toilletter. Derudover er der 14 baderum, 2 køkkener og 1 vaskerum. Vores servicefaciliteter er nyrenoverede og super fine. De bliver samtidig grundigt rengjort dagligt og er altid behalige at benytte sig af.

Camping

To legepladser

Vi har en legeplads nærliggende receptionen, som ses på billedet til venstre. Her er der desuden også en oppustelig hoppepude, som er tændt hver dag fra 8-20. Samtidig har vi også en naturlegeplads, længere inde på pladsen med svævebane og andre sjove udfordringer.

Det du lige står og mangler

Butikken har et bredt udvalg af det du lige står og mangler. Hver morgen sælger vi lunt morgenbrød. Køleren er altid fyldt med mælk, smør og ost, kolde øl og sodavand er bare nogle få ting af hvad butikken indeholder. I sommer sæsonen kan du også købe store gammeldags isvafler. Vi laver også på bestilling pizza og pølsehorn.

Derudover har vi et lille udvalg i campingudstyr. Spørg os hvis der er noget du mangler. Vi finder ofte en løsning.