Spring til indhold

Teltpladser

Ønsker du at bo i telt i pagt med naturen, men gerne med toilet, bad og morgenbrød inden for rækkevidde, er du kommet til det rette sted. Alle teltpladser er omkranset af træer og giver følelsen af at være alene. Området er ikke oplyst af “forurenet lys” så på en klar nattehimlen vil du opdage så mange stjerner som du aldrig før har set. Om du ønsker at sove i telt, hængekøje eller bare under åbent himmel er helt op til dig.

Bilfri teltpladser

NYHED: Vi kan i sæson 2023 tilbyde et nyt område for telte. Området er ikke nummereret og jeres bil skal holde udenfor. Det er også det område hvor du har mulighed for at sætte en hængekøje op mellem træerne. Midt i området er der en fælles bålplads hvor man kan møde nye mennesker, lave mad, hygge og danne nye relationer. Området er omkranset af træer, det giver læ mod vestenvinden og hjem for pladsens mange fugle, egern og andet dyreliv. 

Mulighed for privatliv

Helt private teltpladser som er omkranset af træer på 3 sider, uden strøm er fordelt rundt om på campingpladser. Ønsker du max privatliv og drømmer du om at sidde og slappe af efter en dag fyldt med naturens oplevelser, så er de pladser lige noget for dig. Her er ingen kunstig lys der forurener nattehimlen. Her er bare stjerner. Så husk lommelygten. 

Gode servicefaciliteter

Med en teltplads har du samtidig også adgang til vores gode og moderne servicefaciliteter på pladsen. På pladsen er der to servicebygninger, med samlet 21 toilletter. Derudover er der 14 baderum, 2 køkkener og 1 vaskerum. Vores servicefaciliteter er nyrenoverede og super fine. De bliver samtidig grundigt rengjort dagligt og er altid behalige at benytte sig af.

Det du lige står og mangler

Rejser du let? Det er ikke noget problem. Butikken har et bredt udvalg af det du lige står og mangler. Hver morgen sælger vi  morgenbrød. Køleren er altid fyldt med mælk, smør og ost. Is, kolde øl og sodavand er bare nogle få ting, af hvad butikken indeholder. Vi laver også på bestilling pizza og pølsehorn, samt snart friske sandwich. 

Derudover har vi et lille udvalg i campingudstyr. Spørg os hvis der er noget du mangler. Vi finder ofte en løsning.

Shelters

Book vores shelter til din næste ultimative natur oplevelse. Her kan du sove under stjerne og vågne op til fuglesang og udkig til skovens træer, uden ag gå glip af hverdagens fornødenheder som toilet, bad og morgenbrød inde for rækkevidde