Spring til indhold

Camper hos os i Autocamper

Ønsker din familie en pause fra hverdagen, hvor alle kan komme helt ned i gear midt i naturen? Vi har en masse naturskønne pladser, hvor man er omkranset af træer. Dette giver en unik og hyggelig oplevelse for hele familien, hvor man samtidig også har plads til at være sig selv. Hos Tranum Klit Camping er du garanteret en god, rolig ferie, omgivet af noget af det skønneste natur i Danmark.

Pladser til autocamper

I nærheden af reception inden for bommen har vi lagt 7 pladser, som kun er beregnet til autocampere. Her overnatter man billigere og placeringen ved bommen og receptionen, gør det let at tjekke ind og ud. Stor, lille, høj eller lav alle autocampere er velkommen.

Gode servicefaciliteter

På pladsen er der to servicebygninger, med samlet 21 toilletter. Derudover er der 14 baderum, 2 køkkener og 1 vaskerum. Vores servicefaciliteter er nyrenoverede og super fine. De bliver samtidig grundigt rengjort dagligt og er altid behalige at benytte sig af.

Valgfrihed

Kommer du til os en sen aften efter lukketid har du mulighed for at parkere på pladsen uden for bommen.

Har du ikke brug for strøm, skal du heller ikke betale for det. Vi kan tilbyde en plads uden strøm, med meget sol til dine solseller.

Ønsker du i stedet en plads længere inde på området, er du hjertelig velkommen til frit at vælge blandt de ledige pladser på lige fod med andre campister. Der betaler du blot samme pris som campingvogne.