Spring til indhold

Campingplads i nordjylland

Tranum Klit Camping er en campingplads i Nordjylland i pagt med naturen. Hos Tranum Klit Camping kommer du helt tæt på naturen. På Pladsens godt 13 Ha er der 230 store naturgrunde, hver enkelt plads er omkranset af træer, det giver læ og mulighed for privatsfære. Du får en følelse af at sidde midt i skoven og samtidig hører Vesterhavets brusen, kun afbrudt af gøgens kukken eller musvågens skrig fra oven. Her kan du lade roen tage over og slappe af efter nogle hårde dage på jobbet, eller en dejlig cykeltur i den omkringliggende Tranum Klitplantage. Der er sti fra pladsen ned til Vesterhavet, så det er ingen sag at tage en morgendukkert. Hvis du drømmer om at campere, sidde i læ og hører fuglene synge fra oven. Men samtidig gerne vil have faciliteter som strøm, toilet, bad og køkken inde for rækkevidde. Så er Tranum Klit Camping stedet for dig! 

Faciliteter

På campingpladsen har vi en lang række af faciliteter, som man som campist frit kan benytte sig af. Det være sig legepladser, bad og toiletter, køkkener, grill, minigolf, wi-fi, hundeskov og meget mere.

lidt om området

Rundt om campingpladsen finder du noget af den dejligste natur. Tranum Klitplantage dækker over et skovareal på hele 1712 Ha. Derudover kommer hedearealer, søer og eng. I alt 2700 Ha som i nærmeste fremtid kommer til at hedde Naturnationalpark Tranum. En naturpark hvor biodiversitet kommer i højsæde. Her er rig mulighed for at kommehelt tæt på naturen og dets rige dyreliv. Man kan næsten ikke køre eller gå en tur uden at støde på en ræv, krondyr, rådyr, dådyr, traner, egern, og vi kunne blive ved. Kort over området udleveres i receptionen. Hvor vi også er behjælpelig med at udpege forskellige særligt skønne steder. Så husk at fortæl os hvad du er på udkig efter.
Tranum Klit Camping
Tranum Klit Camping

Fra enden af pladsen er der en sti til Ejstrup strand. Stranden er en fortrinlig badestrand. Vandet her er som regel altid en grad varmere end ved nabostrandene, på grund af den flader mere ud, så vandet er lavere længere inde mod stranden. Grundet de få sten og det lavere vand, er stranden her mere børnevenlig.

Tranum Klit Camping
Tranum Klit Camping

Områdets varieret natur gør det til et yndet sted for fugle. Inde på campingpladsen er der mange træer og skjulesteder for småfuglene. De store områder omkring pladsen med hede tiltrækker mange rovfugle, traner, gæs mm. Oppe i plantagen ses ofte spætter, gøge og fasaner. Bevæger man sig længere ned mod stranden og i klitterne findes mange vadefugle. Nyder du synet af en stor rovfugl, lyden af fuglestemmer hver morgen, spættens hakken og gøgens kukken er Tranum Klit Camping bestemt et besøg værd. 

Tranum Klit Camping
Tranum Klit Camping
Tranum Klit Camping
Tranum Klit Camping
Tranum Klit Camping
Tranum Klit Camping