Spring til indhold
Tranum Klit Camping
70A171A4-EAD6-40C0-A96C-142CC31C3BF2
Kanin
F491F17D-02F9-4BEE-AA41-30ACE144CE99

Camping

Vi har en masse naturskønne pladser, hvor man er omkranset af træer. Dette giver en unik og hyggelig oplevelse for hele familien, hvor man samtidig også har plads til at være sig selv. Hos Tranum Klit Camping er du garanteret en god, rolig ferie, omgivet af noget af det skønneste natur i Danmark.

Teltplads

Alle teltpladser er omkranset af træer og giver følelsen af at være alene. Området er ikke oplyst af “forurenet lys” så på en klar nattehimlen vil du opdage så stjerner som du aldrig før har set. Om du ønsker at sove i telt, hængekøje eller bare under åbent himmel er helt op til dig.

Tranum Klit Camping

Hytter

Forkæl familien, eller en du holder af med et hytteophold. Medbring alt hjemmefra eller, bestil pizza og sodavand til første aften, økologisk morgenmad inkl. brød, juice, pålæg mm. Sengelinned, håndklæder og slutrengøring. 

Autocamper

Vi har derudover også nogle fine pladser til autocamper, hvor man kan overnatte til nogle meget fornuftige priser og med en god placering nær servicebygninger. Ønsker du at vide mere om vores autocamperpladser, kan du trykke på læs mere herunder.