Spring til indhold

livet som fastligger hos os

Sæson pladser for 2024 er nu klar til booking. Har du haft sæsonplads i 2023, har du forret til denne. Vi kan tilbyde forår- og efterårs pladser også. Vi har til 2024 mulighed for nogle enkelte nye sommer fastliggere.

Ønsker man at slå sig ned og forlænge sit ophold til at vare lidt længere, kan man med fordel bestille en sæsonplads hos os. Her har man mulighed for at bestille forårssæson, efterårssæson og helsæson. En fastligger plads hos Tranum Klit Camping byder på en masse rige oplevelser og hyggelige stunder indenfor de naturrige rammer. Sæsonen 2024 starter den 22-03-2024.

Tranum Klit Camping

Mulighed for forår, efterår eller helsæson

Størstedelen af vores pladser til campingvogne er forsynet med CEE stik. Hver enkelt plads har 10Amp.

De er næsten alle omkranset af træer, hvilket giver rig mulighed for privatliv og hygge i nærvær af familien. Hvis i er i tvivl om hvilken plads vil passe bedst, så er i altid velkomne til at ringe eller skrive og så kan vi finde en plads efter jeres behov.

Butikken

Butikken har et bredt udvalg af det du lige står og mangler. Hver morgen sælger vi lunt morgenbrød. Køleren er altid fyldt med mælk, smør og ost, kolde øl og sodavand er bare nogle få ting af hvad butikken indeholder. I sommer sæsonen kan man også købe store gammeldags isvafler.

 

Børn og børnebørn er gratis

Har man en fastliggerplads hos os, er det altid gratis at tage sine børnebørn med op på pladsen. Ligeså er hjemmeboende børn under 18 år. For børnebørnene er der bl.a. minigolf, legeplads, naturlegeplads, hoppepude og 13 hektar skov som de kan boltre sig på. Man keder sig i hvert fald ikke her!

Aktiviteter for fastliggere

Vi afholder fællesaktiviteter for alle vores fastliggere, udover de aktiviteter som vi holder for alle vores gæster. Vi tror nemlig på at et stærkt fællesskab og sammenhold, vil bidrage til en bedre oplevelse for os alle sammen. Det er selvfølgelig fuldstændigt frivilligt om man som fastligger ønsker at deltage i disse aktiviteter. Her kan der nævnes sommerfesten, fællesbold i laden da Danmark (næsten) vandt EM, Sankthansbål, med mange flere.

224312551_372687794314583_5217475789046502691_n

Flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål til hvordan livet som fastligger hos os er, er du velkommen til at kontakte os pr. nedenstående telefon eller e-mail. Derudover kan du også benytte dig af kontaktformularen øverst på hjemmesiden under fanebladet “kontakt os”.