Spring til indhold
Hjem » Han Herred Havbåde

Han Herred Havbåde

  Han Herred Havbåde er en fantastisk blanding af gammel tradition og håndværk!

  Han Herred Havbåde er for dig der interesser sig for gamle skibe. Det er det sidste sted af sin slags, hvor der holdes liv i gamle traditioner og håndværk. Her finder du et en god blanding af kunsten at bygge gamle træbåde og specielt deres efterligning af vikingskibet er et besøg værd. Det er også et sted der holder liv i de gamle fiskerbåde. De bliver her repareret og vedligeholdt.

  Det er et sted der oser af historie og gammelt håndværk. Så er det den slags du synes er spændende, så er det næsten et krav at kigge forbi.

  I deres udstilling kan du se flotte billeder og gamle genstande der udstillet fra skibene. Der er også en 1. etage hvor du finder masser af billeder hvordan skibene bygges og sættes i stand. Dertil kommer at det om ikke andet er et besøg værd, eftersom det ligger direkte på stranden. Her er der også de gamle spil endnu, som trækker skibene op på stranden med.

  Det er ydermere det eneste sted i verden hvor der stadig bygges klink byggede skibe. Deres gamle skibningsbåd er også det ældste skib du finder i Danmark. Det er nemlig originalt og fra 1870.

  Du kan læse mere om stedet på deres webside > www.havbaade.dk

  Du kan finde stedet på adressen: Slettestrandvej 158-162, 9690 Fjerritslev ( klik på adressen for at åbne google maps ).