Spring til indhold
Hjem » Bunkere på Tranum Strand

Bunkere på Tranum Strand

  På Tranum Strand finder man et par spændende bunkere der er et besøg værd!

  På Tranum Strand finder man et små bunkere der bestemt er et besøg værd. Det er bunkere fra 2. verdenskrig, der var med til at sikre kystlinjen. De er en spændende seværdighed at se, da man her også kan fundere lidt over at Tranum ikke altid har været så fredelig som det er nu. 

  Stranden de ligger på er en fantastisk lækker og bred strand. Det er typisk Vesterhavs-stemning. Jammerbugten er lækkert kapslet ind i bakker der gør stranden lidt mere hyggeligt og giver nogle fantastiske billeder. De høje klitter giver mulighed for at komme lidt op fra jorden og tage virkelig flotte billeder. Her også med de spændende bunkere på motivet. 

  Den ene af de 2 bunkere har en åbning hvor man kan komme ind i den. Man skal godt nok ned på alle 4, men det er bestemt spændende at kravle ind. Her får man hurtig en fornemmelse af de trange forhold der var, når man var udstationeret i den. Ikke mindst har man ikke andet end meget små vinduer at kigge ud af, der nærmere fungerede som skydehuller. 

  Vil man gerne bygge lidt kultur med ind i sit ophold omkring Tranum, så er disse bunkere et "must-visit" på to-do-listen. 

  Du kan trykke her og finde dem på google maps.

  Tranum Strand Bunkere
  Tranum Strand Bunkere
  Tranum Strand Bunkere