Book nu
Sæsonplads

Hvorfor kalder vi det Sæsonplads for livet? 

Sæsonplads for livet kan betyde mange ting… Lige som der er mange forskellige grunde til hvorfor vores gæster vælger en sæsonplads. 

Den største grund er naturen, roen, vesterhavet og det rige dyreliv. Alle pladser er omkranset af træer, det giver læ for vestenvinden og privatsfærde.  Nogle af pladserne har morgensol andre aftensol. Fælles for dem alle er at der er både sol og skygge på de enkelte pladser. 

Mange er kommet her som barn, er nu blevet voksne, nogle har enda fået børnebørn. Nu vælger de at få en sæsonplads som deres forældre havde i sin tid. For dem der er kommet her hele deres liv, er det en plads for livet. 

Nogle kommer her for at koble af fra hverdagens travlthed. Her finder de ro og tid til fordybelse. De cykler mange turer med til vesterhavets forfriskende bølger, ind i klitplantagens duft af gran og mos. Spadsere i klitterne eller går på svampejagt. De finder tiden til at finde sig selv, tiden til at tage livet tilbage. 

Andre kommer her for at deltage i se sociale arrangementer der er på pladsen. Der er stor opbakning ved standerhejsning når vi byder på  rundstykker og kaffe, til den traditionelle danske Påske frokosten, Sankt Hans aften med hygge ved bål med pølser og brød. Til vores sommerfest er laden altid fyldt med glade fastligger.  Når vi byder på lidt mad på afslutningsdagen for sæsonen, og når vi samles i januar til vores midtvejsfest. Altid møder mange op med glade smil klar til at hygge sig. 

Se vores priser her:  Sæsonpriser

Fordelen ved at have en sæsonplads for livet på Tranum Klit Camping er:

  • Camping

Følg med i livet på Tranum Klit Camping på vores Blog

Ejstrup Strand
Oplevelser
for hele familien
Vandreruten
Hele 11 KM premium vandrerute, med smukke naturstier og fantastiske udsigter
Læs mere
Hestecamping
Benyt denne enestående chance til at være tæt på din hest, når du har ferie
Læs mere
Cykelferie
Vi tilbyder udlejning af normale cykler såvel som topmoderne mountainbikes.
Læs mere
Ferie ved stranden
Tæt på pladsen finder du nogle af Danmarks dejligste badestrande.
Læs mere
Hjortdal dyrefarm
Kom ned i tempo og helt tæt på dyrene.
Læs mere
Fårup Sommerland
Der er så fuld af sjov inde i en skov. Fårup byder på sjov for hele familien.
Læs mere