Book
Tranum Klit Camping
A danish campside in the nature, close to fantastic beaches with activities for the whole family to enjoy

Tranum Klit Camping ligger der, lige lidt længere ude efter kragerne allerede har vendt. Helt der ude hvor klitterne strækker sig lange, hvor havets brusen dagligt forsøger at bide sig fast og snuppe et lille stykke landjord. Lige der, ligger der en lille oase, omkranset af fyr, birk og gran. Et helt særligt sted hvor der er så højt til loftet, så brede vidder og så megen ro at man kan mærke sig selv.

Det hele starter på vejen dertil. Som man drejer fra Alfavej og rammer Sandmosevej, med dens betonelementer der giver de konstante bump op gennem bilens støddæmpere. Ga dunk, ga dunk. Man mærker langsomt at skulderne falder, og man trækker vejret en anelse dybere. Gennem skoven, over hedelandskabet. Man har god tid, det går bare lige ud. Der hvor man så får en tanke: ender denne vej ikke, er jeg mon kørt forkert. Så ser man lyset fra havet, ser hvordan himlen lyser op og genskinner havets brusen. Der, lige der ind til venstre ligger der en lille naturperle.

Man standser bilen, stiger ud og indånder den friske luft. Her dufter af gran og den salte luft fra Vesterhavet. Man suger lungerne fulde for her er så meget af den. Man føler sig helt helt afslappet og fri for hverdagens byrder og storbyens trængsler. Og alligevel sprudler man af energi.

I denne storslåede natur føler man sig levende. Denne natur er som et vanedannende rusmiddel. Har du først fået Tranum Klit Camping ind under huden er stedet svært at glemme igen.

Oplevelser
for hele familien
Hiking Trail
11 Kilometers premium hiking trail, with great nature paths and tons of breathtaking views.
Read More
Fårup Sommerland
You've never had more fun, in the middle of a forest!
Read More
Animals at Hjortdal
Provides an opportunity to relax and visit the large array of animals at Hjortdal
Read More
Horsecamping
Take advantage of this once in a lifetime opportunity to be close to your horse, while on vacation.
Read More
Bicycle rentals
With great bicycle tours in the area, we offer supreme bicycle rental.
Read More
Vacation by the beach
Close by is one of Denmark's most beautiful beaches
Read More